.....................



یک نسخه برای مشکل کم آبی ‌کشور: شیرین کردن آب دریا

 
جدا سازی آب شرب و ایجاد شبکه‌های متعدد در درون شهر معمولا اقتصادی نیستند و از نظر کیفیت زندگی، آب وقتی در اختیار خانواده قرار می‌گیرد، باید کیفیت بالایی داشته باشد.
 

یک استاد تمام دانشگاه شهید باهنر کرمان معتقد است: ساخت سد کمکی به حل مشکل آب در طولانی مدت کمکی نخواهد کرد و راه حل شیرین کردن آب دریاست.

 

 

 

دکتر" محمد جواد خانجانی" - دکتری مهندسی منابع آب- در گفت و گو با خبرنگارخبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کویر، با بیان این مطلب اظهار کرد: بحران کم آبی و به کارگیری لغت بحران برای مسئله آب شاید یک عمل(گفتمان) جایزی نباشد، زیرا وقتی مواجه با کمبود هر کالایی می‌شویم کلمه "بحران" را بکار می‌بریم و قطعا قضیه بی محتوا خواهد شد.

 

 

 

وی ادامه داد: ایران به علت اقلیم خشک و بیابانی همیشه با کم آبی و کمبود بارش روبرو است و اخیرا مردم با استفاده از موتور پمپ‌ها، آبی که از چند میلیون سال پیش در داخل سفره آب‌های زیر زمینی ذخیره شده است را به سرعت بالا می‌کشند و استفاده می‌کنند، در نتیجه ایران مواجه با کاهش سطح آب‌های زیرزمینی روبرو شده و توان مهندسی و مدیریت برای تغذیه این سفره‌ها بکار گرفته نشده است.

 

 

 

خانجانی تصریح کرد: این سفره‌ها فعلا در حال تخلیه کامل هستند، پس باید ‌تغذیه شوند تا بتوانند از افت بیشتر سطح آب زیرزمینی و سطح زمین و از بین رفتن خلل و فرج سفره‌ها که باید جهت ذخیره استفاده شوند، جلوگیری کنند.

 

 

 

عده‌ای از نظر فکری دنبال آب رایگان می‌گردند

 

 

 

وی در ادامه بیان کرد: عده‌ای اصولا از نظر فکری دنبال آب رایگان می‌گردند. در حالی که در اقتصاد امروز معمولا چیزی مجانی وجود ندارد. همان طوری که مثلا برای برق یا پتروشیمی سرمایه گذاری و با مدیریت دقیق از آن بهره برداری می‌کنند، آب هم در ایران نیاز به سرمایه گذاری، مدیریت و تکنیک بهره وری مناسب دارد. فعلا می‌گویند کمبود دارند، باید مثل بقیه کمبودها مدیریت، سرمایه‌گذاری و بهره وری انجام شود.

 

 

 

این استاد دانشگاه معتقد است: راه‌های مختلفی جهت فراوان سازی آب برای فعالیت‌های گوناگون وجود دارد. قطعا مسئله بالا بردن بهره وری آب با استفاده از تکنولوژی موجود و صرفه جویی در مصرف آب از عملیات اجرایی ابتدایی برای حل مشکل آب خواهد بود، اما همان‌طوری که در جزیره‌های کیش و قشم مشکل آب وجود دارد، می‌توان در نقاط دیگر از آب دریا به عنوان آب شرب، صنعت و حتی بسیاری از فعالیت‌های دیگر استفاده کرد.

 

 

 

باید آب را در چرخه‌ای قرار داد که چند بار مصرف شود

 

 

 

وی افزود: یکی از معضلات امروز ایران یک بار مصرف کردن آب است. باید آب را در چرخه قرار داد که آب چند بار مصرف شود.

 

 

 

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان افزود: در ایران چاهی در اختیار کشاورزی قرارمی‌گیرد و کشاورز از چاه بهره‌وری، کشت و کشاورزی را انجام می‌دهد که این کار در هیچ کجای دنیا اقتصادی نیست و این کار فقط سبب کمبود آب در آن منطقه خواهد شد.

 

 

 

خانجانی افزود: حداقل باید آب را در چرخه قرار دهیم که چندین بار به مصرف شهری و تولید صنعتی برسد و در نهایت آب در اختیار کشاورزی قرار بگیرد.

 

 

 

این استاد دانشگاه ادامه داد: اگر این تفکر را بتوان در سطح دولت جا بیندازند، قطعا خیلی از مشکلات که در اثر یکبار مصرف کردن آب بوجود آمد، قابل حل خواهد بود.

 

 

 

روزانه 66.5 میلیون متر مکعب آب دریا در دنیا شیرین می‌شود

 

 

 

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان بیان کرد: امروزه در جهان تقریبا حدود 66.5 میلیون متر مکعب آب دریا در روز با تکنولوژی مدرن و با هزینه بسیار کم شیرین می‌شود. در کشوری مثل عربستان روزانه حدود 5 میلیون متر مکعب و نیز در آمریکا بیش از 5 میلیون متر مکعب در روز از آب دریا شیرین شده، استفاده می‌کنند.

 

 

 

این دکتری مهندسی منابع آب افزود: در ایران آمار دقیقی شاید در دست نباشد، اما حدود نیم میلیون متر مکعب در روز از آب دریا شیرین شده استفاده می‌شود.

 

 

 

خانجانی تصریح کرد: کارخانه برق اتمی بوشهر توان شیرین سازی 200 هزار متر مکعب در روز را دارد. شنیده‌ها حاکی از این است که برای شهر یزد مجوز شیرین سازی آب دریا و انتقال آن توسط بخش خصوصی صادر شده است.

 

 

 

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: به هر صورت دریا منابع عظیم آب را در خود جا داده است. در ایران خوشبختانه دریاچه خزر و دریای خلیج فارس و عمان امکانات بسیار عظیمی را در اختیار کشور قرار داده است.

 

 

 

وی افزود: دولت می‌تواند با دادن مجوز و تشویق بخش خصوصی جهت تولید آب از دریا مشکل کم آبی را بطور کامل حل کند و حتی می‌توان از این طریق هزاران شرکت‌ تولیدی صنعتی، کشاورزی، دامداری و غیره را فعال کرد.

 

 

 

کشاورزان ما آموزش دیده نیستند

 

 

این استاد دانشگاه در ادامه گفت: کشاورزان ما آموزش دیده نیستند و اکثرا بی سوادند و با مسائل علمی بیگانه‌اند. اکثر مهندسین ما نیز دفتر‌نشین و بروکرات هستند. برای بالا بردن راندمان آب باید مسائل مختلف کشاورزی تحت بررسی تحقیقاتی قرار گیرد و آنها را در مقابل موادی که مصرف می‌کنند، مسئول تولید محصولات کشاورزی استاندارد از نظر کمی و کیفی بدانیم.

 

 

 

خانجانی افزود: خوشبختانه در ایران امکانات تولیدی مناسب ومهندسان خوب وجود دارد و باید با مدیریت و تشویقهای اقتصادی از مهندسان برای تولید بیشتر استفاده کرد.

 

 

 

وی اظهار کرد: انتقال آب معمولا از دریا به سرزمین‌هایی که نیاز به آب دارند، از طریق لوله و پمپاژ انجام می‌گیرد. همچنین این انتقال از طریق کانال‌های پلکانی که قابل کشتیرانی رودخانه‌ای است، امکان پذیر است. قطعا این انتقال نیازمند انرژی برای پمپاژ است.

 

 

 

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان تصریح کرد: معمولا قطر لوله انتقال آب در خیلی از کشورها حدود شش متر می‌گیرند، اما در ایران هر چند فعلا توان ساخت لوله به قطر 6 متر وجود ندارد، اما می‌توان از لوله، با قطر کمتر مثلا 2 متر استفاده کرد تا بعدا امکانات تولید بوجود آید.

 

 

 

ایران باید تبدیل به کشور پیشرو در امر شیرین سازی آب دریا شود

 

 

 

این دکتری مهندسی منابع آب تصریح کرد: خوشبختانه در ایران توان طراحی مهندسی و اجرای سیستم شیرین سازی آب دریا و انتقال آن به سایر استان‌ها وجود دارد. قطعا باید از این امکانات به خوبی استفاده کرد و معتقدم ایران باید تبدیل به یک کشور پیشرو در امر شیرین سازی آب دریا و انتقال آن به نقاط دور دست شود.

 

 

 

وی گفت: در ایران میانگین بارندگی حدود 245 میلیمتر در سال است. حدودا 420 میلیارد متر مکعب بارندگی متوسط ایران در سال‌های گذشته بوده ولی حدودا 120 میلیارد متر مکعب آب قابل استحصال داریم.

 

 

 

این استاد تمام دانشگاه باهنر کرمان ادامه داد: اگر جمعیت ایران 80 میلیون در نظر بگیریم میزان آب سرانه ما حدود 1500 متر مکعب در سال است‌ که این مقدار با توجه به سرانه جهانی بسیار کم است. ‌ باید از طریق منابع آب دریا این رقم را افزایش دهیم‌ تا زمینه برای فعالیت داخلی فراهم شود.

 

 

ساخت سد، کمکی در طولانی مدت به حل مشکل آب نخواهد کرد

 

 

 

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان تصریح کرد: فعلا در ایران سدهای زیادی ساخته شده و در دست ساخت است، اما متاسفانه عدم کنترل رسوب و گرفتاری‌های مربوط به آن باعث از دست دادن حجم دریاچه‌ها می‌شود. لذا در طولانی مدت سدها نمی‌توانند کمک زیادی بکنند و یکی بعد از دیگری از رسوب پر شده و از حیث بهره برداری از مدار خارج می‌شوند. لذا تا موقعی که مساله رسوب را بصورت جدی نتوانیم حل کنیم، ساخت سد، کمکی در طولانی مدت به حل مشکل آب نخواهد کرد.

 

 

 

خانجانی ادامه داد: همانطور که بیان شد به علت خصوصیات اقلیمی در ایران ما مقدار آب سرانه مناسبی نداریم و قطعا بدون اتکا به منابع جدید مشکل کم آبی را نمی‌توانیم به راحتی حل کنیم.

 

 

 

این دکتری مهندسی منابع آب بیان کرد: قطعا با تحقیقات و بکار گیری تکنولوژی جدید می‌توانیم راندمان مصرف آب را بالا ببریم، اما تکنولوژی و تحقیقات و نظارت بر اجرای تکنولوژی هزینه بسیاربالایی خواهد داشت و ممکن است منجر به آن مقدار کاهش مصرف آب که ما فکر می‌کنیم، نشود. لذا باید هم فکر منابع جدید آب و هم به فکر تحقیقات و تکنولوژی جهت صرفه جویی در مصرف و افزایش بهر‌ه‌برداری باشیم.

 

 

 

این استاد تمام دانشگاه شهید باهنر کرمان تصریح کرد: هر چند با ترمیم لوله‌های آبرسانی شهری و با آموزش مصرف صحیح آب بوسیله رسانه‌های عمومی می‌توان مقادیر قابل توجهی از آب را صرفه جویی کرد، ولی نمی‌توان از بهره‌وری آب دریا صرف نظر کرد.

 

 

 

دولت باید مردم را تشویق کند که از تکنولوژی جدید استفاده کنند

 

 

 

وی خاطر‌نشان کرد: قطعا روش تولید و مصرف آب از نظر علمی مرتبا در حال تغییر است، هر کشوری نیاز به تکنولوژی جدید مصرف آب دارد. دولت باید مردم را تشویق کند از تکنولوژی جدید استفاده کنند و بهره وری آب بالا ببرند و این موقعی قابل اجرا‌ست که در بخش کشاورزی ما بیشترین مصرف آب را دارد. مهندسان تحصیل کرده خود مشغول کار شوند، نه آنکه امکانات آبی را در اختیار افراد بی تجربه و بی سواد جهت تولید قرار دهند.

 

 

 

وی در ادامه گفت: قطعا سطح شهرهای ایران خیلی بزرگ شده در این شهرها روان آب زیادی تولید می‌شود. اصولا در زیر جاده‌ها مخازن بسیار بزرگ ساخته شده و آب‌ها در این مخازن ذخیره پس از یک تصفیه مقدماتی برای فضای سبز استفاده می‌شوند.

 

 

 

این استاد دانشگاه با بیان اینکه یکی از معضلاتی که در مملکت داریم تفکر سنتی آب است، اظهار کرد: امروز با سرمایه و تکنولوژی که در اختیار مردم ایران است، می‌توان سفره آب‌های زیرزمین را در مدت خیلی کم تخلیه کرد. از آنجایی که تغذیه وجود ندارد، بزودی تمام آب زیرزمینی ایران در معرض خطر و تخلیه قرار می‌گیرند، لذا باید با بکارگیری منابع جدید مثل آب دریا این سفره‌های تخلیه شده را تغذیه کنیم.

 

 

 

وی ادامه داد: اگر این روند ادامه پیدا کند، این سفره‌ها بزودی شکسته و خرد شده و در درون خود سقوط خواهند کرد و منجر به زلزله‌ها و گرفتاری‌های گوناگونی خواهد شد.

 

 

 

یکی از دلایل افزایش گسل‌های زلزله‌، پایین رفتن سطح آبهای زیرزمینی است

 

 

 

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان خاطر نشان کرد: یکی از دلایل افزایش گسل‌ها در سال‌های اخیر پایین رفتن سطح آب‌های زیرزمینی و شکسته شدن سفره آب زیرزمینی و سقوط سطح سفره آب زیرزمینی است.

 

 

 

وی در ادامه گفت: خوشبختانه کشور ایران و مردم ایران از سرمایه‌های مالی بسیار خوبی برخوردارند و ما تعداد زیادی شرکت سرمایه دار قابل توجه داریم. از طرف دیگر‌ در ایران دانشگاه‌های خوب با اساتید باسواد، شرکت‌های مهندسین مشاوره بسیار خوب وهزاران شرکت‌های پیمانکاری و اجرای بسیار توانا در اختیار داشته که می‌توانیم از آب دریا استفاده کنیم. از دولت انتظار می‌رود که این منابع را تشویق کرده و در امر تامین آب تهران و سایر شهرستان‌ها به این وسیله کار کنند.

 

 

جدا سازی آب شرب و ایجاد شبکه‌های متعدد اقتصادی نیست

 

 

 

خانجانی معتقد است: جدا سازی آب شرب و ایجاد شبکه‌های متعدد در درون شهر معمولا اقتصادی نیستند و از نظر کیفیت زندگی، آب وقتی در اختیار خانواده قرار می‌گیرد، باید کیفیت بالایی داشته باشد.

 

 

 

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان در پایان خاطر نشان کرد: ایران با کمبود آب بصورت اقلیمی روبرو است. ایران خوشبختانه دارای جمعیت زیاد و فزاینده است و با آب موجود سرانه آب هر سال در حال کاهش است. لذا برای تامین آب و بالا بردن سرانه آب باید از آب دریا استفاده کنیم‌. فعلا پیشنهاد می‌شود برای 5 میلیون متر مکعب در روز حدود 58 متر مکعب در ثانیه برنامه ریزی کنیم. خوشبختانه امکانات مهندسی پیمانکار، طراحی و سرمایه در این راستا وجود دارد و نیاز به هدایت و تشویق دولت است.



:: موضوعات مرتبط: یک نسخه برای مشکل کم آبی ‌کشور: شیرین کردن آب دریا ، چگونه آب شور را شیرین کنیم، ،
:: برچسب‌ها: یک نسخه برای مشکل کم آبی ‌کشور: شیرین کردن آب دریا ,

نوشته شده توسط ROZBEH در سه شنبه 6 مرداد 1394

و ساعت 19:28


تهیه آب شیرین از آب دریا

تهیه  آب  شیرین از آب دریا

 


بخش عمده ‏ای از سطح سیاره زمین را آب فرا گرفته است. با این همه، نزدیک به 97 درصد این آب ‏ها شور و غیر قابل نوشیدن هستند و از 3 درصد باقی مانده نیز بخشی به صورت یخ زده و غیر قابل مصرف در قطب ‏ها و بر فراز قله کوه ‏ها وجود دارد.  
به همین دلیل است که نزدیک به یک پنجم جمعیت جهان از کمبود یا نبود آب آشامیدنی مطلوب رنج می‏برد و پیش‏بینی می‏شود در دهه ‏های آینده بخش بیشتری از جمعیت جهان دچار کم آبی و پیامدهای منفی ناشی از آن شوند.
یکی از گزینه‏ های مطرح برای مقابله با بحران کم ‏آبی، شیرین کردن آب دریاها و نمک زدایی از آنهاست که البته راه حلی گران و پرهزینه است و به مقدار قابل توجهی انرژی نیاز دارد در نتیجه، با توجه به تلاش کشورها برای کاستن از مصرف انرژی و بحث گرمایش زمین، ادامه دادن به طرح‏ های شیرین‏ سازی آب دریاها با استفاده از روش ‏های سنتی و رایج، توجیه چندانی ندارد.
با این وجود، ابتکار جدید دو مهندس کانادایی در زمینه شیرین کردن آب دریا که از نظر مصرف انرژی، بسیار مقرون به صرفه و از نظر هزینه‏ ها نیز کاملا اقتصادی و ارزان است، بارقه‏ ای از امید را در دل طرفداران ایده استفاده از آب شیرین شده دریاها در دهه ‏های آینده به وجود آورده است.
 «بن آسپارو» و «جاشوا زوشی»، از پژوهشگران دانشگاه سیمون فراسو در ونگوو، ایده جدیدی را برای شیرین کردن آب دریاها مطرح کرده‏اند که براساس آن، به جای انرژی الکتریکی، از گرمای خورشید برای جدا کردن نمک از آب دریا و در نهایت شیرین کردن آب شور استفاده می‏شود.
آسپارو و زوشی که شرکتی به نام «سالت ورک تکنولوژی» را تاسیس کرده‏اند. در نخستین گام به منظور آزمایش این روش جدید، بخشی از ساحل دریا در ونکوور را به پروژه خود اختصاص دادند و آن را به سه بخش جداگانه تقسیم کردند و در هر کدام از آنها، از روش خاصی برای شیرین کردن آب شور دریاها بهره بردند.
 در روش اول، آنها اقدام به گرما دادن به آب دریا و بخارکردن بخشی از آن کردند و پس از آن، بخار تولید شده را تحت فشار قرار دادند (که البته در این بخش، به مقدار زیادی انرژی برق نیاز است.)
در روش دوم، فرایند اسمزی به صورت معکوس اجرا می‏شود؛ به این ترتیب که با استفاده از پمپ‏های فشار قوی، آب شور به سمت یک پرده مخصوص که دارای سوراخ ‏های بسیار ریزی است، پاشیده می‏شود و در نتیجه نمک موجود در آب دریا از آب شیرین جدا می‏شود.
این روش نیز نیازمند مصرف مقادیر قابل توجهی انرژی برق است. به عنوان مثال، برای شیرین کردن هزار لیتر آب دریا و تبدیل آن به  آب قابل آشامیدن، 7/3 کیلووات ساعت برق مورد نیاز است.
 در روش سوم، که ‏روش ابتکاری و جدید آسپارو و زوشی محسوب می‏شود، مقدار بیشتری آب شیرین با استفاده از مقدار کمتری انرژی تولید می‏شود. در این روش، ابتدا آب دریا به درون یک استخر کم‏عمق و با کف سیاه‏ رنگ ريخته می‏شود. سیاه بودن کف استخر موجب می‏شود تا حجم بیشتری گرما از خورشید جذب و به آب موجود در استخر منتقل شود؛ و میزان غلظت نمک موجود در آب دریا از 5/3 درصد اولیه (حالت طبیعی) به بیش از 20 درصد افزایش می‏یابد، بدون اینکه هیچ‏گونه برق یا هر انرژی دیگری غیر از انرژی رایگان خورشیدی برای تبخیر آب شور استفاده شود. در مرحله بعد، این آب به سمت محوطه ویژه ‏ای که حاوی آب تصفیه نشده دریا است. هدایت و از آنجا  به سمت واحد نمک‏زدایی منتقل می‏شود.
آنچه که آسپارو و زوشی طراحی کرده‏اند، یک نوع مدار الکتریکی طبیعی است که در آن، به جای اینکه جریان الکتریکی به وسیله الکترون‏ها حمل شود، از اتم‏های بارداری به نام یون برای جابه جایی جریان الکتریکی استفاده شده است که در نتیجه فعل و انفعالات شیمیایی بین آب ‏هایی با درجه غلظت متفاوت نمک به وجود آمده‏اند.
در توضیح این پدیده، می‏توان گفت که نمک از دو یون تشکیل شده است: یکی یون دارای بار مثبت به نام «سدیم» و دیگری یون دارای بار منفی یعنی «کلرید».
این دو یون، در دو جهت مخالف هم در مدار حرکت می‏کنند؛ و در زمان مخلوط شدن چهار جریان آب وارد شده از چهار استخر مختلف (که دارای درجات متفاوتی از غلظت نمک هستند)، به اوج فعالیت و فعل و انفعال شیمیایی خود می‏رسند.
این چهار جریان در محلی به نام «پل‏های یونی» که از جنس پلی آستیون است، با هم تلاقی می‏کنند. پلی آستیون دارای خاصیت جداسازی یون‏های مثبت و منفی است؛ به این صورت که فقط یکی از دو یون سدیم یا کلرید می‏تواند از آن عبور کند در این زمان، یک واکنش کاملاً طبیعی دیگر نیز بین جریان‏های مختلف آب ورودی به این محوطه روی می‏دهد و آن، انتقال نمک از آب‏ های پرنمک‏تر به سمت آب ‏های کم نمک ‏تر است.  
این واکنش طبیعی، به واسطه تفکیک شدن یون‏ های سدیم و کلرید در منطقه پل‏ های یونی تقویت شده و در نهایت، آب شیرین و بدون نمکی در بخشی از مدار به دست می‏آید که می‏توان آن را به سمت بخش بسته ‏بندی یا لوله ‏های مخصوص انتقال یا تصفیه آب (بخش میکروب ‏زدایی) هدایت کرد.  
 به عبارت روشن ‏تر، آسپارو و زوشی توانسته ‏اند با کمک گرفتن (و به عبارت بهتر الهام گرفتن) از طبیعت، سیستمی را طراحی کنند که در آن، پس از افزودن بر غلظت نمک موجود در بخشی از آب شور ورودی سیستم، آن را در مجاورت آب ‏های شوری با غلظت پایین ‏تر قرار می‏دهند و از خاصیت انتقال طبیعی نمک از آب‏ های شورتر به سمت آب‏ های کم ‏نمک ‏تر، به بهترین نحو بهره می‏گیرند و این کار را با صرف کمترین انرژی الکتریکی انجام می ‏دهند.
نکته جالب ‏تر اینکه آسپارو و زوشی طرح جامعی  را در دست بررسی دارند که براساس آن، می ‏توان این سیستم تصفیه آب شور را در دو مقیاس صنعتی و خانگی مورد استفاده قرار داد.
آنچه که در بالا ذکر شد، وصف سیستم صنعتی تصفیه طبیعی آب ‏شور بود. در سیستم خانگی تمامی مراحل کار در یک دستگاه به اندازه یک یخچال متوسط انجام می‏شود و تنها بخشی از کار که نیازمند مصرف انرژی است، همان پمپاژ آب به درون سیستم است؛ چرا که بقیه  کارها را خود طبیعت یعنی آب دریا و خورشید انجام می‏دهند.



:: موضوعات مرتبط: تهیه آب شیرین از آب دریا، چگونه آب شور را شیرین کنیم، ،
:: برچسب‌ها: تهیه آب شیرین از آب دریا,

نوشته شده توسط ROZBEH در سه شنبه 6 مرداد 1394

و ساعت 19:23


چگونه آب شور را شیرین کنیم

شیرین نمودن آب دریا با روش طبیعی : این طرح براساس شکستن مولکول ها آب با ایجاد اتاقکهای فشاری  بر روی سطح دریا و ایجاد شبکه ی متصل بهم می باشد با این روش می تواند بطور دائم حجم آب بسیار بالایی را برای آشامیدن و کشاورزی از دریا بدست آورد در روش نیاز به صرف انرژی بخصوص برق و گاز و  گازوئیل و تاسیسات  از بین می رود آبی که از این روش بدست می آید دارای خاصیت درمانی بسیار بالایی بوده و از آبهای تصیفه شده معمولی دارای کیفیت بسیار بالای بوده و در حد آبی معدنی و بسیار مغذی و با کیفیت بسیار بالا بدون کلر زنی یا هر ماده شیمیایی دیگر است  و کشورهای خشک و نیمه خشکی  مانند ایران  را که از کمبود آب رنج می برند را از معضل کمبود آب بطور کامل رهایی می دهد و شهرهای ساحلی و جزایر را از کمبود آب آشامیدنی و کشاورزی خارج نمود و می تواند دشتهای وسیعی از سواحل که بعلت کمبود آب بایر مانده را به زمینهای کشاورزی پر محصول تبدیل نمود. این روش تاثیر سالهای خشکسالی و بی باران را بر زندگی و اقتصاد کشور بی اثر می نماید. خیلج فارس و دریای عمان دارای سواحل و زمنیهای بسیاری است که بجهت نبودن یا کمبود آب به حال خود رها شده است شیرین نمودن آب دریا بسیار گران و پر هزینه است با این روش می توان آب دریا با حداقل هزینه بدست آورد و زمینهای رها شده را کشت نمود.



:: موضوعات مرتبط: دریا مسیر پیشرفت، چگونه آب شور را شیرین کنیم، تولید برق از آب دریا بدون استفاده از ژنواتور، ،
:: برچسب‌ها: چگونه آب شور را شیرین کنیم,

نوشته شده توسط ROZBEH در سه شنبه 6 مرداد 1394

و ساعت 19:6



صفحه قبل 1 صفحه بعد

.:: Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by rozbeh2 ::.
.:: Design By :
wWw.loxblog.Com ::.




به وبلاگ من خوش آمدید




زندگی نامه بزرگان
زندگی نامه شهید همت
زندگی نامه آلبرت اینشتین
زندگی نامه کورش
زندگی نامه شهید دکتر چمران
زندگی نامه الکساندر فلمینگ کاشف پنى سیلین
زندگی نامه حافظ شیرازی
زندگی نامه ابوعلی سینا
زندگی نامه ارنست رادرفورد فیزیکدان نیوزیلندی‌
زندگی نامه الکساندر گراهام بل
زندگی‌نامه نیک وی آچیچ (مرد بدون دست و پا) + عکس
نیما یوشیج
زندگی نامه هلن کلر
سلامت
خواص میوه ها
چند تمرین ساده برای تقویت مغز
بخوابید تا آلزایمر نگیرید
چطور میتوان بعد از سن ۲۵ سال افزایش قد داشت؟
گودی کمر و تمرینات ورزشی برای برطرف کردن آن
میوه را در این ساعت بخورید تا لاغر شوید!
راه ساده و مؤثر برای کاهش وزن
چه افرادی دچار کمبود ویتامین D می شوند؟
ده عامل اصلی ایجاد حساسیت را بشناسید
ترکیب میوه و سبزی می تواند از علایم آلزایمر پیشگیری کند
10 فایده این چای خوش طعم برای پوست و مو
با آویشن به جنگ جوش هایتان بروید!
با فواید روغن زیتون آشنا شوید
درمان حساسیت به بادام زمینی
کاهو قدیمی ترین سبزی دنیا!
گیاه لاغری را بشناسید !!!
گیاهان تلخ اما با خاصیت درمانی
آیا می دانید گیاه ریواس باعث تصفیه خون می‌شود؟
چای سبز برای چه کسانی ممنوع است!
با گرفتگی گوش به هنگام مسافرت با هواپیما چه کنیم؟
خواص سيب
11 دلیل برای خوردن روزی 1 سیب
خواص شگفت انگیز خرمالو، زالزالک، ازگیل و ...
16 ماده‌ی غذایی پاییزی برای لاغری
نکاتی چند در مورد جوش صورت
ماسک سیب‏زمینی
علت سوزش چشم
جدول ویتامین ها
آب این میوه خون ساز و باز کننده رنگ صورت
پوست سیب زمینی و خواص آن
با این روش بسیار جالب لاغر شوید
چگونه بدن از مواد غذایی بهترین بهره را ببرد؟
واقعا به کدام ویتامین ها نیاز داریم؟
بدن همیشه به شما هشدار میدهد چیزی در درونتان درست کار نمی کند
این ها را بخورید تا جوش نزنید
چطور جذب کلسیم را افزایش دهیم؟
این غذاها آهن بدنتان را تامین می کند
آیا می دانستید این غذا ها را اشتباه مصرف می کردید؟
ماسک های زیبایی و درمانی با سفیده تخم مرغ!
پوستی سفت و درخشان با ماسک یخ!
سیب‌زمینی سرخ‌کرده و حافظه مردان
خواص غذائی و داروئی سیب زمینی
خواص شگفت‌انگيز سيب زمينی سرخ شده
چین و چروک اطراف چشم را با سیب زمینی از بین ببرید
از این به بعد سیب‌زمینی را با پوست بخورید
انگور: درمانی طبیعی برای این عضو بدن
جایگزینی بسیار خوشمزه به جای سیب زمینی سرخ کرده!
4 دلیل خوب برای خوردن سیب زمینی سرخ کرده
۱۴ راه برای خرد کردن پیاز بدون اشک‌ ریختن
4 دلیل خوب برای خوردن سیب زمینی سرخ کرده
آثار جوش صورت را با این ماسک از بین ببرید!
طرز تهیه ماسک ضدجوش و روشن کننده صورت !
شیوه هایی برای کمتر غذا خوردن بدون گرسنگی
شیر، نرم کننده طبیعی موهای شما!
دانستنیها
دانستنیها-2
دانستنیها-3
دانستنی های علمی
چه عاملی باعث کج شدن برج معروف پیزا شده است؟
فهرست رشته های معرفی شده ی رشته ی تجربی
پرورش ماهی قزل آلا
درباره یوزپلنگ
عجایب هفت گانه
۱۴ راه برای خرد کردن پیاز بدون اشک‌ ریختن
دلیل برتری شب قدر از هزار ماه
روزی مؤمنان از کجا می آید؟
داستان
شهید گمنام
سربازان عاشق
نوه عزیزم
داستان جالب جعبه خالی
داستان آموزنده اسب
داستان زیبای دلقک
جایزه
بازسازی مجدد دنیا
خنده دار
جوک
آشبزی
ماهی قزل آلا را اینگونه درست کنید تا لاغر شوید!
طرز تهیه كشك و بادمجان رژيمى
طرز تهیه کباب کوبیده سیخی
طرز تهیه ماکارونی هویج و پنیر
سوپ ضد سرماخوردگی
فردوسی
به نام خداوند جان و خرد
زندگی نامه فردوسی شاعر نامدار ایران
چو ترکان بدیدندکار جاسب رفت
چو باز آورید آن گرانمایه کین
بازی آنلاین
بازی اکشن آنلاین
آموزش
چگونه ظرفیت هوش خود را افزایش دهیم؟
داستان های واقعی و عبرت انگیز
دریا مسیر پیشرفت
زیردریایی چگونه کار می‌کند؟
سپاه پاسداران چگونه خلیج فارس را برای آمریکایی‌‌ها جهنم می‌‌کند؟
ابتکاری جدید در تهیه ی آب شیرین از آب دریاها
ایران دومین غول حفاری خاورمیانه را راهی خزر می‌کند
تاریخ جغرافیا / همه چیز درباره دریای مازندران
همه چیز درباره نظام حقوقی دریای خزر
همه چیز در مورد خاویار
افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی فراساحلی در ژاپن
توسعه آب شیرین کن خورشیدی ارزان قیمت توسط یک تیم اروپایی
تهیه آب شیرین از آب دریا
تصفیه آب صنعتی و دریایی
دستگاه های آب شیرین کن مخصوص آب دریا
یک نسخه برای مشکل کم آبی ‌کشور: شیرین کردن آب دریا
چگونه بعضی موجودات آب دریا را شیرین می کنند؟
آشنایی با دریاها
چگونه آب شور را شیرین کنیم
تولید برق از آب دریا بدون استفاده از ژنواتور
اخلاقی
چگونه خود را کنترل داریم؟
راه کنترل خشم مردان را بشناسید
روشهایی برای ترغیب نوجوانان به نماز
برای استجابت دعا
یک آیه قرآن بخوانیم
تأکید اسلام بر رعایت حقوق فرزندان
راه های مبارزه با نگرانی
آتشی که آرامش را از بین می برد
راه رهایی از فکر گناه
مجرمان را چگونه وارد دوزخ مى كنند؟
داستان کوتاه
داستان کوتاه دزدیدن جوانمردی
داستان پند دار و زیبای قدرت دعا کردن
داستان کوتاه انعکاس
داستان کوتاه خدایا شکر
داستان کوتاه معجون آرامش
داستان از حرف تا عمل
داستان کوتاه ادعای خدایی / دیدار فرعون و ابلیس
داستان جالب و طنز کار مشاوران
داستان کوتاه دلیل قانع کننده
داستان کوتاه خرید معجزه
داستان های کوتاه ، داستان کوتاه فقیر
داستان کوتاه ، ایمان کوهنورد به خدا
داستان کوتاه یک شانس برای تغییر زندگی
داستان کوتاه یکی از بستگان خدا
داستان کوتاه چقدر کارمان را دوست داریم!
داستان کوتاه جالب و آموزنده راهی آسان تر
داستان کوتاه پند سقراط
داستان زیبا و آموزنده شعله امید داستان زیبا و آموزنده شعله امید , داستان شعله امید
داستان واقعی درسی بزرگ از یک کودک
داستان کوتاه یک زندگی در خطر بود
داستان کوتاه و آموزنده تاجر میمون
داستان کوتاه پند آموز ظرفیت انسان ها
داستان کوتاه حضرت سلیمان و مورچه
داستان کوتاه ایمان واقعی بازرگان
داستان کوتاه و پند آموز پاسخ آهنگر با ایمان
مطالب جالب با عکس
راجر کانگوروی بدنساز و هیکلی + تصاویر
نقاشی بر روی شیشه ماشین های کثیف + تصاویر
عکس دیده نشده از دوران پیری لورل و هاردی
گزارش تصویری از مردی که هر روز خودش را دار می زند
زندگی نامه بزرگان2
زندگی نامه رابیندرانات تاگور
آیا نیما حامد ارکانی آلبرت انیشتن بعدی است ؟
زندگی نامه جان گودریک؛ اعجوبۀ ستاره شناسی
زندگینامه بلز پاسكال رياضيدان و فيزيكدان فرانسوی
گزارش های علمی
دانستنیهای کوتاه و جالب درباره مغز
خواص سنگ فیروزه و کاربردهای آن
اطلاعاتی پیرامون طلای سفید
13 حقیقت جالب درباره ی چپ دست ها
از درختان چه می‌دانید؟
همه چیز درباره ستاره قطبی
آیا می دانید ابرها چند نوع اند؟
همه چیز درمورد شهرستان تالش
کاخ ییلاقی سردار امجد
جاذبه های گردشگری تالش
سوباتان رویای من
درباره تالش
غار سوباتان
محوطه باستانی و ییلاق تول
تالش سرزمین آفرینش زیبایی های بکر
استاد فرامرز مسرور ماسالی
محوطه ها ، تپه ها و گورستانهای باستانی تالش
فرهنگ لغت تالشی




ROZBEH




**تقدیم به تنها عشقم**
**تقدیم به تنها عشقم**
**تقدیم به تنها عشقم**
فروشگاه بزرگ اینترنتی
بیماریها و شناخت داروها در طب سنتی اسلامی
امـــــــــام رضـــــا(ع)
رباتیک
خودم وخوت اکیلا
درامد اینترنتی
دانلود و هرچی بخوای/وبلاگ ریسک همه چیز است
دختریـ از جنسـ غـرور
غمکده ی عشاق
ریاضی
zirzamini moozik
بهار رویاهایمان
فرهنگی -اجتماعی
ردیابی ماشین
حمل هوایی ماینر از چین
لیزر دوچرخه
هد اپ یسپلی کیلومتر روی شیشه
جلو پنجره لیفان ایکس 60

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرگرمی و آدرس rozbeh2.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





قالب بلاگفا












شیوه هایی برای کمتر غذا خوردن بدون گرسنگی , زندگی نامه کورش , زندگی نامه شهید همت , زندگی نامه آلبرت اینشتین , زندگی نامه الکساندر فلمینگ کاشف پنى سیلین , دانستنیها , چند تمرین ساده برای تقویت مغز , بخوابید تا آلزایمر نگیرید , خواص میوه ها , زندگی نامه ارنست رادرفورد فیزیکدان نیوزیلندی‌ , زندگی نامه ابوعلی سینا , زندگی نامه حافظ شیرازی , زندگی نامه الکساندر گراهام بل , علت سوزش چشم , آب این میوه خون ساز و باز کننده رنگ صورت ,




»تعداد بازديدها:
»کاربر: Admin


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 174
بازدید دیروز : 110
بازدید هفته : 284
بازدید ماه : 284
بازدید کل : 16671
تعداد مطالب : 191
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1

Alternative content





در اين وب
در كل اينترنت
فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز 
  • سرویس چت روم

    معرفي صفحه به دوستان

    * نام شما

    ايميل شما *

    ايميل دوست شما *

    ايميل دوست ديگر شما

    Google

    در اين وبلاگ
    در كل اينترنت
    کد جست و جوی گوگل


    دریافت کد پرواز حباب ها

    دریافت کد پرواز حباب ها
    ابزار پرش به بالا
    پربازدیدترین مطالب

    کد پربازدیدترین

    سازین ؛ لذت فناوری روز !